fbpx

GOLF

V Istri sta igralcem golfa na voljo dve igrišči Skiper – Golf Adriatic in Brioni. Golf Adriatic je profesionalno igrišče z 18 luknjami izgrajeno leta 2009. Razprostira se na površini 80 ha, v skupni dolžini 6.360 m in s PAR-om 72. Zanimiva topografija igrišča obkrožena z vinogradi in nasadi oljk, daje igralcem ob igri edinstven občutek ter prečudovite poglede v vseh letnih časih.

KOLESARJENJE, POHODNIŠTVO

SZ Istra je kot območje z blagim sredozemskim podnebjem in gosto mrežo cestic in potk primerna za vse vrste kolesarjenja.
Z 19 urejenimi in označenimi stezami v regiji Umag, Novigrad, Buje in Brtoniglo, enako primerna za vse vrste kolesarjev, tako gorske kot cestne. Njen biser pa je kolesarska steza Parenzana, urejena na trasi stare ozkotirne železniške proge, ki enako navdušuje tudi pohodnike. Vinogradi in nasadi oljk, gozdovi in potoki, srednjeveška mesteca na hribčkih so samo nekateri izmed presežkov teh krajev.

PLAŽA, BAZEN

Za ljubitelje plavanja v morju je v neposredni bližini dostop do urejene javne plaže ali pa vam je na voljo obisk ene najlepše urejenih novih plaž na Jadranu – Kempinski Beach. Plaža v Alberi je tudi lepo izhodišče za surfanje, supanje, kajtanje ter druge vodne športe in celo potapljanje.

Za poletno osvežitev je v Skiper Resort na voljo plaža z dvema bazenoma s sladko vodo, z brezplačno izposojo ležalnikov s sončniki ter Pool bar za osvežitev. Z bazena se razprostira prečudoviti pogled proti morju in slovenski obali.

OSTALI ŠPORTI

V Skiper Resort so brezplačno na razpolago 4 tenis igrišča (Green Set), večnamensko športno igrišče za nogomet in košarko, igrišče za odbojko na mivki, odlično opremljen Fitness center.

OTROŠKE DOGODIVŠČINE

Na otroškem igrišču Skiper Resort, ki se nahaja v parku ob športnih igriščih, so tobogani, gugalnice, plezalni poligon in druga igrala za popolno zadovoljstvo in zabavo naših otrok.
V Kempi Kids Clubu otroci od četrtega leta dalje lahko uživajo v družbi sovrstnikov in novih prijateljev, pri igri s pisanimi igračami ali tematskimi igrami otroških vsebin.

SKIPER

SKIPER RESORT je letovišče za športne navdušence v vseh letnih časih. Idealno mesto za sprostitev in nabiranje nove energije ob koncu tedna. Urejeno in vzdrževano naselje …

UGODNOSTI

Kupcem apartmajev Skiper so na voljo številne ugodnosti pri koriščenju športne infrastrukture, kot na primer brezplačna uporaba igrišč, fitnesa, bazenov, urejene hotelske plaže …

PRODAJA

Prodaja se skupaj 60 apartmajev v 3 etažah. Vsi imajo električno zračno ogrevanje in hlajenje. Na voljo je tudi internet in kabelska tv . Hišni ljubljenci so dobrodošli …